Gelatiamo cz - Kavárna
11000 Prague, Česko
Gelatiamo cz - Kavárna Company Information
Hlavní informace
Poté, co prozkoumal a ochutnal nejlepší italské ovoce, zvláště pak to benátské, nezbývalo nic jiného, než ho zpracovat jako „gelato“.
Plody, které použil, jsou dokonalou kombinací tradice a kultury nejen benátské, ale celé Itálie. Již od dob Marca Pola, se benátský lid snažil, aby si ho celý svět vážil skrze kulturu a tradici, což všechny národy milovaly a uměly ocenit.
Slovo „SANI“ znamená „být zdravý, těšit se dobrému zdraví, být ve formě“. Ale v bellunském nářečí je to pozdrav. Místní lidé se zdraví slovem „SANI“ což znamená „přeji ti, aby ti bylo dobře, aby si zůstal zdravý“. Existuje tedy dvojí význam, který spojuje chutné a zdravé gelato a původ Morena Faganella, který pochází z Belluna.
Moreno Faganello: „Když zákazník vstoupí do mojí „gelaterie“, vždy pozoruji jeho reakce. Existuje nerozhodný zákazník, který zůstane oslněn širokým výběrem a přírodními barvami. Oddaný zákazník, který jde rovnou ke své oblíbené příchuti, a nakonec zvědavý zákazník, který nás žádá o radu.
Pokaždé zažívám radost a cítím velkou hrdost, když je vidím, jak ochutnávají první sousto, a jak se jim „gelato“ pomaličku rozpouští na jazyku a uvolňuje všechny svoje složky.
Vím, že se příště vrátí s úsměvem na rtech, protože moje „gelato“ přináší radost a pohodu, jinými slovy „dolce vita“.
Všem svým Tento přehled shrnuje filosofii a profesní cestu Morena Faganella, který vymyslel značku „SANI“. Moreno zbožňuje gelato a je neunavitelný hledač italských přátelům chci nabídnout visuální zážitek s chutí a vzrušením, ve kterém se všechny složky harmonicky snoubí, aby jim zprostředkovaly okamžik štěstí. Jednoduše dobré, čerstvé a lehce stravitelná je moje „gelato“. Neobsahuje hydrogenované rostlinné tuky, má snížený kalorický obsah a snaží se vyjít vstříc požadavkům všech zákazníků. Chci udělat z tradice a ryzosti opravdový kvalitní zážitek.
Vyrostl jsem v Itálii mezi „gelatem“ a dorty, které dělal můj tatínek, ale zvědavost a chuť vidět svět, mě dostaly do zahraničí, aby tam dozrály moje zkušenosti: viděl jsem Německo, Rakousko a nakonec Českou republiku.
„Abych mohl za všech okolností nabídnout pouze to nejlepší a to nejen ve spolupráci s italskými podniky, ale také díky českým firmám, které nabízejí výrobky na stejné úrovni, bylo zapotřebí roky každodenních pokusů, které vedly k dosažení dokonalosti u každého jednotlivého receptu.“
Od roku 2008 jsem v Praze a snažím se svým přátelům zprostředkovat lásku k pravé italské zmrzlině. Když učím svoje spolupracovníky řemeslu, technikám vážení, když jim vysvětluji moje receptury a jejich tajemství, vím, že do českého prostředí přináším jedinečnou záležitost. A vždy to dělám s nadšením a vášní, protože já miluji svoji práci.
Když vysvětluji kolik píle a obětí je třeba k tomu, aby zmrzlinář odvedl dobrou práci, mojí přátelé mi vždycky udiveně říkají: „Pro nás to byla jenom kulička zmrzliny, nemysleli jsme si, že by za tím bylo tolik práce.“
Je jednoduché říct „ GELATO ITALIANO“… ale je nutné se v itálii narodit!
Jungmannovo náměstí 6 Prague
- Otevírací hodiny
- Telefonní číslo
- +420602289814
- Linki
- Sociální účty
- Klíčová slova
- kavárna, kavárna / čajovna
Gelatiamo cz - Kavárna Recenze
Jak hodnotíte tuto společnost?
Jste majitelem této společnosti? Jestliže ano, neztrácejte možnost aktualizovat profil své firmy, přidat produkty, nabídky a vyšší pozici ve vyhledávačích.