Maso Here - Sušené maso
50002 Hradec Králové, Česko
Maso Here - Sušené maso Company Information
Hlavní informace
Originální sušené maso s láskou a nadšením vyráběné v České republice.
Maso pochází výhradně z českých chovů z horských a podhorských oblastí Orlických hor.
Historie Maso Here se píše od roku 2016. Naše zkušenosti s výrobou sušeného masa sahají do roku 2013, kdy původní značka Hootova farma vznikla z inspirace a zkušeností získaných z pobytu v rezervaci Shakati v Jihoafrické republice. Zakladatel společnosti Ondřej Plas působil na stáži v Shakati jako asistent ředitele této krásné a rozmanité rezervace plné úchvatných míst a jedinečných scenérii plných afrických zvířat, které známe jen z oplocených výběhů našich, ač krásných, tak stále jen zoologických zahrad. Kromě důležité práce v parku a starost o jeho návštěvníky, byla i pomoc místním při výrobě tamního domáciho biltongu podle dávné receptury.
Sušené maso je především zdrojem velkého obsahu čistých bílkovin a energie bez konzervantů, glutamátů a barviv, které jsou v našem moderním světě používány bez našeho povšimnutí skoro ve všech potravinách.
Typ sušeného masa, které nabízíme se jmenuje biltong. Ten pochází z afrického kontinentu a jedná se o tepelně neupravované sušené jemně kořeněné maso.
Dukelská třída 1 Hradec Králové
- Otevírací hodiny
-
Pondělí:08:00 - 14:00Středa:08:00 - 14:00Pátek:08:00 - 14:00
- Parkování
- Společnost má parkoviště.
- Telefonní číslo
- +420725387116
- Linki
- Sociální účty
- Klíčová slova
- obchod s potravinami
Maso Here - Sušené maso Recenze
Jak hodnotíte tuto společnost?
Jste majitelem této společnosti? Jestliže ano, neztrácejte možnost aktualizovat profil své firmy, přidat produkty, nabídky a vyšší pozici ve vyhledávačích.