Pražska Čokoládová Manufaktura - Prague Handmade Chocolate
11000 Prague, Česko
Pražska Čokoládová Manufaktura - Prague Handmade Chocolate Company Information
Hlavní informace
Uganda – 80%
Kakaové boby Forastero z Ugandy. Obsah kakaa – 80%.
Tyto kakaové boby jsou známé pro svou klasickou kakaovou chuť a nízkou kyselost.
Vysoký obsah kakaa v této tmavé čokoládě s bohatou chutí poskytuje nejvíce výraznou kakaovou chuť s nádechem zemitosti, hub a trochu s kouřovou Uganda je známa pro své tropické podnebí a úrodné půdy, které jsou požehnané pravidelnými srážkami.
Ugandské kakaové boby jsou velmi populární – jejich vývoz se v posledních letech ztrojnásobil poté, co spotřebitelé objevili tuto neuvěřitelnou africkou chuť.
Ekvádor – 71%
Kakaové boby Nacional (vlastní jméno) z Ekvádoru. Obsah kakaa – 71%.
Výjimečná vynikající chuť a bohaté aroma kakaových bobů Nacional jsou сharakteristickým rysem této tmavé čokolády.
Vysoký obsah kakaa vyvolává překvapivě jemnou chuť, která se vyznačuje měkkou a příjemnou vůní. Přes jemnou chuť kakaa se cítí květinové a zemité aroma. Ekvádor má tropické klima podél jeho pobřeží Pacifiku, zatímco pohoří And má mírné klima a východní oblasti jsou pod vlivem amazonského deštného pralesu. Kakaové boby Nacional pěstované v Ekvádoru jsou velmi ceněny pro své zemité a kakaové aroma.
Papua-Nová Guinea – 64%
Kakaové boby Trinitario z Papuy-Nové Guineje. Obsah kakaa – 64%.
Výrazné tóny whisky a kouře, v kombinaci s kyselkavou chutí kakaa, tvoří základ této čokolády. Kytice tabáku a nádech hub doplňují ostatní aromata, jež poskytují jedinečnou chuť této čokolády, která je velmi odlišná od všech ostatních. Téměř 85% území Papuy-Nové Guineji je pokryto tropickým deštným pralesem. Většina území není přístupná kvůli neprůchodné krajině. Země je známa pro svou bohatou flóru a faunu, kakaové boby jsou jedním z největších vývozů této země.
Peru – 64%
Směs kakaových bobů Criollo a Trinitario z Peru. Obsah kakaa – 64%.
Vůně ovoce s mírně hořkou chutí vytváří první dojem pro tuto peruánskou čokoládu. Kytice sušeného ovoce zvýrazňuje vůni po čerstvém ovoci a poskytuje sladší, krémovou chuť, než je typické pro tmavé čokolády. Kdo jednou ochutná, nikdy nezapomene. Tropické klima v Peru je ideální pro pěstování kakaových bobů. Kakaovníky prý mají původ u horní části amazonského deštného pralesu.
Kostarika – 64%
Kakaové boby Trinitario z Kostariky. Obsah kakaa – 64%.
Silná tmavá čokoláda, která se vyznačuje překvapivě hořkou chutí kakaa. Lákavá vůně kouře, dřeva a vytříbená hořká kakaová příchuť spolu vytváří nádhernou tradiční chuť tmavé čokolády. Vyrobená z kakaových bobů z farmy certifikované Rainforest Alliance. Kostarika má bohatou flóru a faunu, a téměř čtvrtinu země zabírají chráněné lesy a rezervace. Kdysi tam prý v deštném pralese rostly divoké kakaové boby.
Kostarika – 38%
Kakaové boby Trinitario z Kostariky. Obsah kakaa – 38%.
Klasická krémová mléčná čokoláda. Lehké aroma pražených kakaových bobů otevírá krémovou příchuť s nádechem oliv, hřebíčku a teplo dřeva poskytuje sametově jemnou chuť čokolády.
Venezuela – 43%
Směs kakaových bobů Criollo a Trinitario z Venezuely. Obsah kakaa – 43%.
Bohatá mléčná čokoláda s výrazným přízvukem lískových oříšků, karamelu a vanilky. Tato venezuelská čokoláda kombinuje silnou kakaovou a jasnou ořechovou chuť, a také aroma z pražených kávových zrn. Výsledkem je exkluzivní mléčná čokoláda. Krémová, hluboká a chutná. Kakaové boby Criollo jsou pěstované ve Venezuele a známé tím, že přidávají čokoládě hlubší intenzivní chuť. Jejich historie sahá do 17. století, do doby, kdy Venezuela byla světovým lídrem v oblasti pěstování kakaových bobů.
Dominikánská republika – 31%
Kakaové boby Sanchez z Dominikánské republiky. Obsah kakaa – 31%.
Božská bílá čokoláda, která vyniká mezi ostatními krémovými tóny. Lehká příchuť másla a mléka, s nádechem květin a sušeného ovoce. To celkem vytváří další unikátní prvek této linky v kolekci. Dominikánská republika je největším producentem kakaových bobů v Karibiku. Kdysi Kolumbus pojmenoval tuto zemi „krásný rajský ostrov“, ale nyní ona je jasným zkřížením italských, francouzských, haitských a afrických vlivů.
Michalská 970/20 Prague
- Otevírací hodiny
-
Pondělí:10:00 - 22:00Úterý:10:00 - 22:00Středa:10:00 - 22:00Čtvrtek:10:00 - 22:00Pátek:10:00 - 22:00Sobota:10:00 - 22:00Neděle:10:00 - 22:00
- Telefonní číslo
- +420775572774
- Linki
- Sociální účty
- Klíčová slova
- čokoládová kavárna
Pražska Čokoládová Manufaktura - Prague Handmade Chocolate Recenze
Jak hodnotíte tuto společnost?
Jste majitelem této společnosti? Jestliže ano, neztrácejte možnost aktualizovat profil své firmy, přidat produkty, nabídky a vyšší pozici ve vyhledávačích.